Нове фотоскло

   Як  вже згадував тут, люблю фотографувати природу, а тварини не дуже підпускають до себе, тож для зйомки потрібен телеоб’єктив. Також віднедавна захопився зйомкою футболу. Раніше я використовував один із найдешевних телевиків Canon EF 75-300mm 1:4-5,6 III. Він темний, неповороткий автофокус, неякісний матеріал корпусу та лінз, тощо. Тож вирішив замінити це “скло” на нове. Я довго про це мріяв і нарешті в кінці березня купив Canon EF 70-200mm 1:2.8 L. Брав на rozetka.ua, встиг ще до різкого подорожчання через валютний курс. Сказати що об’єктив кращий, це не сказати нічого. Так, це протилежно різні сегменти. Тепер правда не вистачає 300мм, але знімати просто кайф, автофокус швидкий, картинка чітка, конструкція монолітна, тому в середину попадає значно менше пороху. F2,8 дає ширшиі можливості для фантазії та умов зйомки.

Апгрейд.Canon EF 70-200mm 1:2.8 L

Комплект. Зручна сумочка, яку можна носити на плечі. Полегшує процедуру заміни об’єктивів.Canon EF 70-200mm 1:2.8 L

А так воно тепер виглядає. Важкеньке. 3,1 кг.Canon EF 70-200mm 1:2.8 L

Також з’явилося ще одне скло, Carl Zeiss Jena DDR Pancolar 50mm 1.8. Цей чудовий подарунок на Новий Рік зробив мені мій друг Ігор з Варшави. За що йому дуже дякую. Картинка просто фантастична, для портретів – ляля.Carl Zeiss Jena DDR Pancolar 50mm 1.8

Комплект. Автентична коробочка. Лінза кріпиться через кольцо-одуванчик M42.Carl Zeiss Jena DDR Pancolar 50mm 1.8

Ось такий малюк : )Carl Zeiss Jena DDR Pancolar 50mm 1.8

   Сподіваюся, що попереду багато цікавих фотозйомок. Є ще багато напрямків фотографії, які хочеться спробувати. Наразі потрібен хороший штатив, обиратиму із Benro, так як старий не витримує вагу існуючого обладнання. І конвертер EF 1.4x.

Stay TunedSmile

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!