Велопарк та Парк-пікнік

   Минулого року в вересні у Львові відбувся незвичний захід, перший фестиваль вуличної їжі. Було дуже цікаво, адже ніхто раніше такого в нас не організовував. Це зараз !Фест зробив постійно діючий фестиваль вуличної їжі – Ринок зброї "Під Арсеналом", та все ж першопрохідцями були саме Парк-Пікнік. Мені вдалося побувати там і відзняти невеличке відео. Тоді був перший місяць з моєю новою камерою, зображення трошки трясе, тож звиняйте.

 

   Цього року Парк-Пікнік вирішили зробити в міні-форматі в рамках фестивалю Велопарк.  Велопарк – це спосіб зібрати разом усіх прихильників усього з приставкою «вело», – розповіла адміністратор Парку культури Оксана Наконечна. Серед цікавинок Велопарку – заняття з йоги для роверистів, а також велопрокат для діток. Яскравою подією фестивалю стане арт-перформенс від партнерів, студії Franky Kustom Family, які виготовлять кастом-велосипед в режимі реального часу. Працюватиме вело-барахолка, де можна буде придбати оригінальні аксесуари для своїх великів.

   Організатори пікніка очікують на нових учасників та обіцяють здивувати цікавим оформленням простору, а також різноманітними майстер-класами. «Проводимо пікнік у міні-форматі в рамках Велопарку. Цього разу буде облаштована дитяча зона, більше відпочинкових локацій, будуть нові учасники, кулінарні майстер-класи та навчання по створенню букетів», – розповідає представник оргкомітету «Парк-Пікніка» Вероніка Саніна. Захід відбуватиметься у вигляді пікніку на літній терасі Парку культури та об'єднає найоригінальніших кухарів, експертів та гурманів з усієї України. Для організації цієї унікальної події об’єдналися Парк культури, ГО «Велоклуб Роверс» та Franky Kustom Family. Минулого року «Парк-Пікнік» зібрав понад 6 тисяч відвідувачів.

 

Програма заходів:

Велопарк

Велопарк

Парк-пікнік

Парк -пікнік

А Ти йдеш на Велопарк та Парк-пікнік? Побачимося в Парку Культури!

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!