Літній майданчик готелю “Львів”

   Майже рік тому я не допустив зведення літнього майданчику від готелю “Львів”. Це була маленька перемога, яка показала людям, які не вірили, що при бажанні навіть звичайний громадянин може щось змінити, потрібно лише діяти. Після того було багато різних справ, про одні я писав, про інші ні. Радію, що хоч зараз закрилося питання із стовпцями на проспектів Свободи, про які я писав тут і тут. Але інших проблем з якими потрібно боротися все більше і більше. Сьогодні справа із майданчиком отримала своє продовження. Його почали знову зводити. Як повідомили мені в Галицькій РА – готель отримав паспорт на цей проект і вже легально його монтує.

1. Тепер тут не буде так комфортно ходити, як раіше. (Замалював прохача грошей).Літній майданчик готелю “Львів”Літній майданчик готелю “Львів”

2. Можливо 2 метри і залишили, але через так припактовані авто ходити буде неможливо, немає ж гарантії, що так не паркуватимуться в майбутньому? А проводити заміри та звіряти із проектом адміністрація району буде після закінчення монтажу.Літній майданчик готелю “Львів”

3. Цікаво, а будуть люди, яким хотітиметься пити каву біля вихлопів маршруток, які тут постійно курсують, димлять і які давно треба списати? 🙂Літній майданчик готелю “Львів”

4. Прикро, що в нас приорітет у літніх майданчиків, а не у пішоходів. Яскравий приклад – вулиця Руданського, тротуари якої окуповані літніми майданчиками: один повністю, інший частково.Літній майданчик готелю “Львів”

   Ось так робляться проекти, змінюються норми і закриваються очі на всі порушення. Чекаємо нових літніх “шедеврів” 🙂

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!