В Польщі з’явився новий лоукост

upd 2. 12.08.2014 Почали продавати квитки. Сайт тормозить дико, бажаючих придбати квитки багато. Ціни від 47 злотих!

upd 1. Вчора ввечері, сьогодні вранці, а також на даний (1.08.2014) момент сайт авіакомпанії лежить.

На сторінці авіакомпанії в facebook опублікували:

Szanowni Państwo,
Dla 4YOU Airlines najważniejszy jest komfort i najwyższy poziom bezpieczeństwa oraz obsługi naszych Pasażerów, w tym także wygodne i bezpieczne przeprowadzanie transakcji zakupu naszych produktów. Dlatego, z uwagi na nieprzewidziane i niezależne od nas problemy techniczne, zmuszeni jesteśmy przełożyć termin rozpoczęcia sprzedaży biletów o kilka dni, za co szczerze przepraszamy.
Biorąc pełną odpowiedzialność za zaistniałą sytuację, linie 4YOU Airlines deklarują, że w ramach rekompensaty do wszystkich rezerwacji dokonanych w ciągu pierwszych dwóch tygodni, w cenie usługi, oferujemy BEZPŁATNE UBEZPIECZENIE ORAZ ZWIĘKSZONY LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO DO 20 KG. Mamy nadzieję, że to rozwiązanie chociaż w części zrekompensuje Państwu powstałe niedogodności.

O uruchomieniu systemu sprzedaży poinformujemy Państwa już niebawem.

Do zobaczenia na pokładzie!

Zespół 4YOU Airlines

   Хто не володіє польською та гугл перекладачем, пояснюю: старт продажів переноситься на кілька днів через технічні труднощі. Як компенсацію обіцяють в перші 2 тижні безкошовну страховку та збільшення багажу до 20 кг в ціні квитка. Про старт повідомлять додатково.  Особисто я, після того як дізнався, що команія пов’язана із українським Yanair і його власником, громадянином росії, Олексієм Володимировичем Янчуком (погугліть про нього), купувати квитки передумав. В інтернеті гуляє інформація, що ця компанія, навіть не компанія, а спілка, яка не має ліцензії на цивільні польоти. Тому, навіть якщо продажі розпочнуться, добре все зважте, щоб потім не зірвати собі відпочинок. Зараз сайт виглядає так:

image

Цікаво, що з Польщі сторінка відкривається.

4u

—————————————————————————————————————

   Через 7 днів у Польщі запрацює нова авіакомпанія – лоукост 4you. Тоді і розпочнуться продажі квитків. Вильоти плануються із Лодзя та Жешува. Для українців це дуже цікаво.
Напрямки:

Барселона, Брюссель, Дортмунд, Париж, Лондон, Едінбург, Мілан, Рим, Тель-Авів.

Ціни на перші квитки будуть від 47 злотих (1 злотий – 4 гривні). Якщо все відповідатиме заявленому, то у Ryanair та Wizzair може з’явитися серйозний конкурент, а конкуренція це дуже добре для споживачів.

Будемо чекати на старт продажів, можливо, щось придбаємо.
Stay tuned!

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!