Leopolis Grand Prix 2015. Як це було

   Другий рік поспіль потрапляю на Leopolis Grand Prix і якщо в минулому році, через події в Україні, фестиваль обмежився одним колом пошани та тривав 1 день, то Leopolis Grand Prix 2015 тривав повноцінні три дні із перегонами згідно класів автомобілів. Як і рік тому мені вдалося покататися на ретро машинках, пофотографувати та відзняти відео.

Leopolis Grand Prix (укр. Леополіс Гран Прі) — фестиваль ретро автомобілів, який з 2011 року щорічно проходить у Львові. Фестиваль «Leopolis Grand Prix» або «Великі Призи Львова» — це відновлення історичних автомобільних перегонів трасою «Львівський трикутник» (вул. Вітовського, пл. І Франка, вул. Стрийська, Гвардійська (тепер Героїв Майдану)), а також рівнинних перегонів поза Львовом.

Leopolis Grand Prix 2015. Як це було

  Його внесено до офіційної програми світових ретро-фестивалів. У програму фестивалю входять не тільки перегони, а й багато різноманітних акцій: виставки-презентації класичних автомобілів, ретро-парад центральними вулицями міста, покази спеціалізованих колекцій мод на автомобільну тематику.

 

 

 

 

 

 

   Програма заходу 2015 тут. В п’ятницю ввечері пройшовся Площей Ринок та вирушив в Парк Культури ім. Богадана Хмельницького. Там базувалися автомобілі, які приймали участь в фестивалі.

1. День перший. Виставка на Площі Ринок та в Парку Культури.

 

2. Субота була більш цікавою, так як в цей день відбувалися самі перегони. Збір учасників для Кола Пошани на Вітовського. Leopolis Grand Prix 2015. Як це було

3. В минулому році я катався на цьому Peugeot.Leopolis Grand Prix 2015. Як це було

4. В цьому пройшов перегони на Волзі.Leopolis Grand Prix 2015. Як це було

5. Перед перегонами традиційне Коло пошани. Ось так це виглядає із вікна автомобіля.

 

6. Далі були самі перегони, де видавали спеціальні GPS трекери. Потрібно проїхати трасу не перевищуючи швидкість, встановлену на певних частинах дороги, за найкоротший час. Обмеження 30-40-50 кілометрів. Ми йшли з Волгами та зайняли 7 місце в своєму класі машин.

 

7. Альбомчик із фотками з другого дня фестивалю Леополіс Гран Прі.

 

8. Крім того я трішки назнімав відео і щось там намонтував. Робити це поки не вмію, але вчуся. Тож не судіть строго, хоча критика вітається.

 

   Leopolis Grand Prix – дуже цікавий та видовищний фестиваль. Якщо Ви не були, то рекомендую обов’язково відвідати в наступному році. З нетерпінням чекатиму його. Був на виставці ретро машин у Франції. Планую побувати ще на кількох в інших країнах. Так що Stay tuned! 😉

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!