Такі смачні бургери

   Вже вдруге за останій час вдається потрапити на кулінарний майстер-клас, організований блогером для блогерів. Глядиш і окрему рубику в блозі треба буде створювати: “мужик на кухні”, чи щось в такому ключі. Отже, минулого разу ми готували хінкалі, хто не пам’ятає чи не читав, бігому сюди. А сьогодні будемо вчитися готувати бургери. Коли пересічний мешканець нашої країни чує слово бургер, в уяві одразу McDonalds із його гумовою котлетою та пластмасовою булочкою. Такі “смаколики” бургерами назвати соромно. Смачнющі сабжі їв в Hard Rock Café. І я збираюся перевершити їх сьогодні ;)))

1. Нас запросило кафе “Americano”, м. Львів, вулиця Нижанківського 2. Мої друзі кажуть, що тут найсмачніші бургери, які вони коли-небудь пробували!Такі смачні бургери. Майстер-клас.

2. В кафе є внутрішні зали та літня тераса. Ми підемо на останню. Поки проходимо під’їзд, помічаю чудові графіті на стінах. Люблю таке.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

3.  Такі смачні бургери. Майстер-клас.

4.  Такі смачні бургери. Майстер-клас.

Нас прийшло 11 чоловік. Власник, пан Орест, розповів багато цікавого про свій заклад, кухню, бургери та їх складові. На вибір нам запропонували булочки різних кольорів: звичайна, жовта, зелена, рожева та чорна. Обираю чорну, цікаво та модно. Фарбують булочки натуральними складниками: зелена – шпинат, рожева – буряк, жовта – гарбуз, ну і моя, чорна – чорнило каракатиці. Для приготування котлети потрібен рублений фарш із зеленою цибулькою та сіллю. М’ясо повинно бути свіжим, із замороженого котлета не триматиметься. Всі складові ми отримали. Будемо приступати до приготування.

5. На кухню заходило по 2 людини. Поки чекаємо, нас пригостили пивом. Такі смачні бургери. Майстер-клас.

6. Пива я не пив понад два роки до дегустації в “Правді”. Після того зірвався і пустився берега 😀Такі смачні бургери. Майстер-клас.

7. Отож, котлета має добре обсмажитися. Такі смачні бургери. Майстер-клас.

8. В процесі її потрібно перевертати та слідкувати, щоб не згоріла. Кухар Ліван (теж грузин і теж Ліван, як і в Хінкальні, круто) допомагав цього не допустити.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

9. Булочку теж треба припекти, щоб вона не вбирала в себе соуси.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

10. Після цього наносимо майонез. На вибір запропонували три соуси: саморобний майонез, бербекю та гострий. Я налив всі 🙂Такі смачні бургери. Майстер-клас.

11. Далі кладеться зелень.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

12.  Такі смачні бургери. Майстер-клас.

13. Наріжемо гострого перчику.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

14. Зелень потрібно притиснути.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

15. Котлета готова!Такі смачні бургери. Майстер-клас.

16. Кладемо її на половинку булочки із соусом та зеленню.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

17. Зверху поливаємо соусами, накладаємо перчику та зелені, і кладено зверху другу половинку булки.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

18. Бургер готовий. Ви запитаєте, чого на всіх фото різні бургери? Бо так знімався процес 🙂 В кожного по-трошки. Такі смачні бургери. Майстер-клас.

19. Готовий до споживання.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

20. Так і хочеться відкусити.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

21. Весь процес приготування та готові бургери блогери постійно фотографували та обговорювали.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

22. Вибирайте та смакуйте. Це неперевершено. Шкідливо? Нічого подібного!!! Такі смачні бургери. Майстер-клас.

23. Такі смачні бургери. Майстер-клас.

24. А ось мій шедевр.Такі смачні бургери. Майстер-клас.

25. Він був мегасмачний….Такі смачні бургери. Майстер-клас.

26. …і швидко закінчився. 🙂Такі смачні бургери. Майстер-клас.

   В недалекому майбутньому планую приготувати бургери вдома. Їх також можна готувати на дачі, як альтернативу шашликам. Потрібен лише гриль. Дякую за запрошення Алісі, Оресту та кафе “Американо”. Думаю, ми ще не раз туди завітаємо із гостями міста. Їх, думаю, зацікавлять незвичайні бандерівські бургери із сала та червоно-чорних булочок, або бургери з мідіями. До речі, заклад буде розширятися. Тут можна буде скуштувати хінкалі, хачапурі та шашлики вже в недалекому майбутньому.

Stay tuned!

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!