"МТС Україна" запустила 3G інтернет

   Правда наразі тільки у Міжнародному Аеропорту “Львів” імені Данила Галицького. Також планується запуск 3G покриття від “МТС Україна” в новому Торговому Центрі “Форум”, який незабаром мають здати в експлуатацію. Крім того до запуску 3G інтернету на вулиці “МТС” реалізує ще декілька indoor об’єктів у Львові. Мав можливість потестувати швидкість, поспілкуватися із Директором західного територіального управління “МТС Україна” та подивитися на обладнання. Для користувачів власного мтсівського 3G інтернету компанія заморозила оплату, тож будь-хто із сімкою оператора в аеропорту може користуватися 3G інтернетом до несхочу. Скільки часу відбуватиметься такий безкоштовний тестовий період наразі не відомо.

Незвично бачити на MTS UKR 3G.               Результати тесту в аеропорту.

"МТС Україна" запустила 3G інтернет "МТС Україна" запустила 3G інтернет

1. Обладнання “МТС Україна” в серверній львівського аеропорту. Спеціальна indoor базова станція, яка відрізняється від зовнішніх."МТС Україна" запустила 3G інтернет

2. Встановлено додаткове живлення, навіть якщо всю електрику в аеропорту вимкнути, інтернет від МТС всеодно працюватиме.

"МТС Україна" запустила 3G інтернет

3. Сергій Самокрик – Директор Західного Територіального Управління. Розповідає про роботу обладнання та 3G вцілому.

"МТС Україна" запустила 3G інтернет

4. МТС використовує обладнання Huawei Technologies Co. Ltd яке себе дуже добре зарекомендувало на телекомунікаційному ринку.

"МТС Україна" запустила 3G інтернет

5. А ось так виглядає антена 3G базової станції для внутрішнього монтажу. Як wifi точка доступу. 🙂

"МТС Україна" запустила 3G інтернет

   Я ось вже кілька років є абонентом “МТС Україна”, задоволений якістю зв’язку та обслуговуванням загалом, тому слідкуватиму за розвитком 3G мережі цього оператора, так як є зацікавленим в хорошому інтернеті. Будете в аеропорту “Львів”, не забудьте скористатися 3G інтернетом, який там працює значно краще чим стаціонарний wifi.

Stay tuned!

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!