Lviv Travel Club, Китай та інше…

Сьогодні хотілося б трішки розповісти про Lviv Travel Club людям, які не в темі, на прикладі розповіді про Китай.

Lviv Travel Club організовує зустрічі, на яких мандрівники розповідають про свої мандрівки різними куточками світу, діляться досвідом їх організації та знаходять супутників на свої майбутні подорожі.
Якщо ти хочеш розповісти про свою екзотичну мандрівку або знаєш когось, хто би міг це зробити – повідом модератору групи та вишли необхідну інформацію (тут або на пошту [email protected]):
1. фото (для обкладинки події)
2. короткий опис про що будеш розповідати: можна вказати маршрут подорожі або кілька пунктів розповіді, опис в довільному форматі
3. при бажанні – назву, якщо хочеш щось оригінальніше ніж "Розповідь про поїздку до …"
4. повідом чи в тебе буде свій ноут, чи треба принести.
5. орієнтовну дату розповіді
Гостинно приймає зустрічі клубу – компанія "Логіка", якій велике ДЯКУЮ.
Всі зустрічі відбуваються за адресою Львів, Лемківська 15 (вхід з Хімічної) https://goo.gl/maps/ScglW
Вхід на події вільний, попередня реєстрація потрібна. Також пригощаємо чаєм та солодким. Приходьте, буде цікаво!

 

Про все по порядку. Кілька років тому я потрапив на цікавий івент. Зустріч Lviv Travel Club де виступали Орест Зуб та Марта Троцюк. Про сам клуб я дізнався від свого друга Олександра Лапшина aka puerrtto, який там також виступав. З того часу багато води втекло, я став постійним резидентом клубу, з’явилося багато нових, хороших друзів. Нещодавно організатори LTC – Арсен та Наталя поїхали подорожувати, на довго, далеко. Вони почали вести свій блог, тож можемо разом слідкувати за їх мандрами по Азії і не тільки. А ми з Оленкою та Мар’яном зголосилися займатися розвитком клубу.

Lviv Travel Club – некомерційний проект, націлений на збільшення коммюніті людей, які подорожують, діляться досвідом та порадами, організовують спільні поїздки та допомагають один одному. Мені така ідея дуже подобається як і моїм друзям, тому ми дуже стараємося, щоб Вам було цікаво та корисно. Є дуже багато людей, які хочуть поділитися своїми мандрівками та тревел хаками, вони звертаються до нас, або ми знаходимо їх самі. Далі організовуємо подію. Зазвичай це формат лекції-презентації, які ми проводимо в іт компанії Логіка, яка люб’язно надає нам приміщення, проектори, каву-чай-печеньки та гарний настрій.

Lviv Travel Club, Lohika

Зустрічі клубу відбуваються щосереди, але так як зараз літо і ремонт в нашій звиклій локації, то подій мало, в різні дні та різних локаціях. Виглядає все просто та нехитро. Але насправді організація подій забирає достатньо часу, нерви і т.д. Та, як на мене, воно того варте.

Крайня зустріч клубу була з Євгеном Іхельзоном та 2 годинною лекцією про Китай. Так як вже згадувалося вище, на Логіці зараз ремонт, закінчення якого ми з нетерпінням чекаємо. Тож ми кілька тижнів шукали приміщення. І як на зло нічого не получалося. Медіатека зайнята, інші приміщення то за гроші, то ще щось. І буквально в останні дні з’явилося аж кілька варіантів. Зупинилися ми на ІТ компанії Rebbix, прийом якої я напевно ніколи не забуду. Давно хотілося зробити подію на свіжому повітрі і конкретно під “Китайську розповідь” я навіть розглядав Парк Культури. Отже, зустріч відбувалася в гарненькому дворику, в чудовій атмосфері із величезною кількістю пєчєнюшок, чукерок та напоїв (кількість та різноманіття мене реально вразило 🙂 ) Всі залишилися задоволені та щасливі, а для нашої команди це найголовніше. Відео з події, як і всі попередні, Ви можете переглянути на нашому youtube каналі.

До чого я це все, краще раз побачити, ніж багато раз почути чи прочитати. А прийшовши до нас раз, Ви продовжите приходити й надалі.

Слідкувати за подіями Lviv Travel Club Ви можете в соцмережах:

image

Facebook group https://www.facebook.com/groups/lvivtravelclub/ (Тут Ви можете задати питання про подорожі, і в 90% Вам дадуть відповіді, модерую групу і бачу це все 🙂 )

Facebook Like Page https://www.facebook.com/lvivtravelclub/

Instagram https://www.instagram.com/lvivtravelclub/

Twitter https://twitter.com/lvivtravelclub/

Periscope https://www.periscope.tv/lvivtravelclub/

Google Plus  https://plus.google.com/u/0/b/100479117415776694062/+lvivtravelclub

Youtube channel https://www.youtube.com/user/lvivtravelclub/

 

Додавайтеся та підписуйтеся!

І кілька фоточок із розповіді: Як організувати подорож у Китай. Всі можливі цікаві маршрути (фотки Мар'ян Стрільців)

Lviv Travel Club, КитайLviv Travel Club, КитайLviv Travel Club, КитайLviv Travel Club, КитайLviv Travel Club, Китай

Чекаємо Вас в гості!

Stay tuned!

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!