Готель на озері: відпочивай з розмахом

   Відпочинок за кордоном – добре, а неподалік Львова – ще краще. Погодьтеся, планування закордонної поїздки займає чималий відрізок часу, а безтурботні вихідні за містом – хороша нагода набратися сил, натхнення і позитиву без валізної метушні. Готельно-відпочинковий комплекс Edem Resort & Spa – це ідеальне поєднання підвищеного комфорту та нових емоцій.

Готель на озері: відпочивай з розмахом - Edem Resort & Spa

Заміський комплекс розташований у 30 км від Львова по дорозі на Бібрку, у селі Стрілки. Родзинка закладу – приватне озеро із красивим піщаним пляжем. Апартаменти готелю – 90 розкішних номерів, серед яких також президентський люкс і номери для молодят. Чимало номерів обладнані балконами, де для Вас щоранку відкриваються мальовничі краєвиди – панорама на густий ліс та водойму. На сьогодні заклад має відмінну репутацію і вважається одним із кращих заміських комплексів в усій області.

Готель на озері: відпочивай з розмахом - Edem Resort & SpaГотель на озері: відпочивай з розмахом - Edem Resort & SpaГотель на озері: відпочивай з розмахом - Edem Resort & Spa

Новітній SPA-ЦЕНТР преміум класу

На території закладу розташований справжній рай для поціновувачів спа-процедур. Окрім традиційної масажної програми – усіх типів масажу, сауни, джакузі, соляної кімнати, гості центру мають нагоду спробувати чимало інших програм, які не завжди знайдеш у місті. До ваших послуг ексклюзивна веллнесс-система «Душ вражень» – комплекс гідро-, арома- та хромотерапії, які мають особливий вплив на емоційний стан. За допомогою спеціального обладнання відвідувачі мають нагоду побувати чи не у всіх кліматичних поясах за один сеанс – відчути музику срібного водоспаду, спів екзотичних птахів у лісах, пізнати всеохопну гармонію…

У спа-центрі також є перукарня і спа-бутік з елітною лінією домашнього догляду славнозвісної компанії Gerard’s. Важливий момент – на сайті відпочинкового комплексу пропонують спеціальні спа-тури для двох. То ж якщо ваше Свято закоханих не обмежується лише однією датою, мерщій організовуйте романтичне свято.

До слова, у готелі є кілька барів та ресторанів різного спрямування. Богемна класика ресторану Edem, дружня атмосфера у Dolce Bar, хмільний аромат Lounge Bar, вишуканий Provance для святкування урочистих подій – все до ваших послуг!

Готель на озері: відпочивай з розмахом - Edem Resort & Spa

Розваги без кордонів

Без сумніву, на території закладу кожен знайде заняття до душі. Рибалка, мисливство, катання на велосипедах та квадроциклах, пейнтбол, ковзанка, мотузкове містечко, запальна дискотека – дайте волю власним відчуттям і насолоджуйтеся життям!

Зовсім нещодавно у «Edem Resort & Spa» з’явилася ще одна цікава послуга – так звані розваги на замовлення. Відтак, бронюючи номер, майбутні відвідувачі без зайвих проблем можуть урізноманітнити свій відпочинок цікавими екскурсіями чи, скажімо, іншими ексклюзивними шоу-програмами у luxury-сегменті.Готель на озері: відпочивай з розмахом - Edem Resort & SpaГотель на озері: відпочивай з розмахом - Edem Resort & Spa

Як дістатися до готельно-відпочинкового комплексу:Готель на озері: відпочивай з розмахом - Edem Resort & Spa

   Завітайте у Edem Resort & Spa і Ви не пошкодуєте!

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!