WizzAir нарешті закріплятиме місця

   З 8 квітня лоу-кост Wizz Air Hungary почне автоматично закріплювати за пасажирами місця в літаку під час купівлі квитка, повідомляє avianews.com. Зараз процедура передбачає, що пасажир отримує посадковий талон без закріпленого місця і вибирає його під час посадки в літак.

Додатково авіаперевізник дозволяє сплатити розміщення в перших двох рядах літака, в аварійних рядах або купити послугу пріоритетної посадки, що дозволяє піднятися на борт авіалайнера в числі перших.

WizzAir нарешті закріплятиме місця

   З 4 травня пасажири зможуть оплатити зміну місця на кількох маршрутах, а з 19 травня – на всіх напрямках лоу-коста. Найдешевші місця (1-2,5 євро) будуть знаходитися в хвостовій частині літака, а найдорожчі – у першому ряду і в аварійних рядах (від 5 до 23 євро). При цьому, як відзначають в Wizz Air, вартість буде змінюватись в залежності від попиту, тобто одне і те ж місце на різних рейсах буде коштувати по-різному. Пасажири, які купили квитки до 8 квітня, зможуть отримати місце під час реєстрації на рейс. У випадку, якщо в бронювання входить відразу кілька людей, вони, по можливості, будуть розсаджуватися системою разом.

   Wizz Air стане останнім великим лоу-костом в Європі, який відмовиться від вільного розміщення пасажирів в літаку. Раніше вказувати місця в посадочних талонах почали easyJet і Ryanair. Це зробило посадку в літак менш хаотичною, однак збільшило час процесу, оскільки пасажирам тепер немає необхідності поспішати на борт літака, щоб зайняти більш зручні місця.

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!