Варшава-Берлін-Женева-Жекс

   У нас є подруга Юля, до якої ми давно збиралися навідатися в гості. Живе вона у Франції.  Та кожного разу: то нормальних цін на перельоти немає, то інші плани, тощо.  У квітні я передивлявся термін дії моєї та Вікіною віз, побачив, що у коханої віза до кінця червня і вирішив – треба їхати. Були останні дні квітня, часу залишалося небагато, на травневі свята вже були плани і я почав дивитися на початок червня.

   Юля живе біля кордону з Швейцарією. Десь колись звучало, що із лоукостів, які нам доступні в тій чи іншій мірі, в Женеву літає easyJet. Я вибрав на сайті from Женева to… і почав дивитися куди летить ізя 🙂 easyJet ми літали в листопаді в Лісабон. Зі Львова в Тревізо wizzair, а з Marco Polo Венеція – > Portela Лісабон easyJet. Дуже сподобалося. І цього разу, в напрямку Швейцарії, переліт зі Львова через Італію виглядав реальним також. Дати вильоту та повернення я обирав 4-9 червня, чи наступного тижня, але мали потрапити середа-неділя. Перельоти з Венеції до Женеви на потрібні дні коштували дуже смачно, а вот Wizzair Львів-Тревізо неприємно здивував, ціна була дуже висока, прямо не лоукост, а Lufthansa блін. Тому цей варіант відпав. Шляхом різних комбінацій я вибрав маршрут Львів-Варшава-Берлін-Женева-Жекс (звісно що не тільки літаками). І зворотній маршрут такий же. Ви скажете, дуже багато проміжних точок і т.д. Але такий маршрут дає можливість побачити більше та цікавіше провести час.

   У Варшаві живуть наші дуже хороші друзі Ігор та Іра, ми дружимо сім’ями. До них ми вирушили на автобусі Львів-Варшава. Виїзд 10 ранку і ввечері ми вже на місці. Далі ночуємо, наступного дня гуляємо і ввечері в 23.00 автобусом Polski bus (таким маршрутом ми їздили вже минулого року) вирушаємо  Варшава-Берлін. О 8 ранку вже на місці, в столиці Німеччини. Мали день на прогулянку Берліном, Віка  була вперше, тож я їй показав цікавинки міста, на які вистачило часу. Ввечері, о 18.35 виліт в Женеву. Там нас зустріла Юлічка і ми провели 5 незабутніх днів катаючись між 2 країнами – Швейцарією та Францією, побачили багато цікавого та отримали купу знайомств і вражень.  Потім переліт в Берлін, там ще один день (нарешті потрапив у Рейхстаг) і ввечері подалися у Варшаву найкращими польськими автобусними лініями. У Варшаві провели кілька чудових днів із нашими друзями і повернулся автобусом у Львів.

Швейцарія

По перельотам/переїздах і фінансах:

Квитки з Варшави у Берлін, Polski Bus, round trip  242zl – 943,92 грн

Квитки на літак easyJet, Берлін – Женева, roud trip – 194,78 євро – 3235,55 грн

Квитки Львів – Варшава 640 грн  + Варшава-Львів 180 PLN – 720 грн
—————————————————————————————
Загалом 5540 грн на двох. По старому курсу було значно краще 🙂

 

   Подорож тривала 13 днів та була мегаприкольною, насиченою цікавими подіями та знайомствами. Новим досвідом та враженнями. Є дуже багато фото та відео. Наступні кілька тижнів, як буде час та натхнення, я писатиму пости із враженнями та фото про поїздку, вказуватиму ціни та інші нюанси. Слідкуйте 😉

 

Stay tuned!

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!