Не будьмо байдужими

В суботу проходив біля готелю “Львів”  і побачив таку картину:

1. Монтаж літнього майданчика від ресторану готелю “Львів”

Монтаж літнього майданчика від ресторану готелю “Львів”

2. На моє запитання: що тут відбувається, будівельники відповіли – літній майданчик ресторану. Всі запитання до начальства.Монтаж літнього майданчика від ресторану готелю “Львів”

   Як так? Тут для пішоходів залишилося тротуару всього нічого. Досвід подання скарг як по телефону так і в письмовому вигляді є, тож зателефонував на гарячу лінію міста і залишив скаргу. Сьогодні тричі телефонували з гарячої лінії, а згодом із Галицької адміністрації. Дозволів у власника готелю не було, тож майданчик демонтували.

3. Ось так виглядає територія біля готелю станом на вечір понеділка. (Мерседес заглох, говорив із власниками, під’їхали їх знайомі і почали заводити машину від сусіднього аккума).   Монтаж літнього майданчика від ресторану готелю “Львів”

4. Вверху залишився карніз, та в адміністрації запевнили, що проконтролюють, щоб знову не почали монтаж.Монтаж літнього майданчика від ресторану готелю “Львів”

   До чого я це все? Ні, не хвалитися, бо вирішував значно серйозніші справи. А до того, що давайте всі старатися навести порядок у власному місті, а не жити по принципу – “Моя хата з краю”. Бо разом ми сила. Навіть, якщо є ризик “отримати в табло”, людині слід пояснити, що вона неправа. Культурно, без хамства. І це працює 🙂

P.S. Фотографії зроблені на айтелефон, тож перепрошую за якість.

P.P.S Номер гарячої лінії міста Львів – 032-297-59-11.

Stay tuned!

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!