Веломарафон Львів-Краків 2013

   Прогулюючись та фотографуючи людей у центрі Львова, 24 серпня на День Незалежності України, потрапив на відкриття шостого веломарафону Львів – Краків. Він проводився щороку починаючи з 1884р. Перестав проводитися у 1939 році через Другу світову війну. А починаючи з 2008 року проведення веломарафону відновили.

Відкриття відбулося о 17 годині біля Оперного театру. На марафон зареєструвалося близько 60 учасників. Наймолодшому 16 років (не вірю в це, на вигляд він значно молодший :)), найстаршому 69. Відрізок в 325 кілометрів між Львовом та Краковом планують подолати за 10-12 годин.  На відкритті були присутні консул Республіки Польща у Львові Мар’ян Орліковський, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода, начальник управління молоді, сім’ї  та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер та бронзова призерка 29их літніх Олімпійських ігор у Пекіні, велосипедистка Леся Калитовська.

Колоритний глядач.

Для гостей та учасників було організовано шоу львівських тріалістів.

Фотографи слідкували за кожним рухом.

Щасливої дороги та успіхів бажає Леся Калитовська.

Грає гімн України.

Після урочистого відкриття було домовлено про старт марафону 25 серпня о 7 годині ранку за адресою Княгині Ольги 3.

   В неділю вранці за згаданою адресою можна було спостерігати  процес підготовки до старту. Учасникам кріпили номери, проводили інструктаж.

Запасні колеса.

Наймолодший учасник марафону дає інтерв’ю.

Старт о 7.10.

На виїзді з міста. Далі учасники та організатори поїхали в Краків, а ми – спати.

Stay Tuned! 🙂

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!