Ігор Дикий. Розповідь про Антарктиду

   Якщо хто не знає, у Львові є клуб мандрівників Lviv Travel Club. Організатори запрошують людей, які бували в цікавих місцях і готові поділитися своїм досвідом та враженнями. У facebook є одноіменна група, в якій публікується інформація про події-зустрічі, а також учасники спілкуються про улюблене діло – мандри. Діляться актуальною інформацією, ставлять запитання, та допомагають порадами один  одному. Колись я сходив на один захід і став постійним учасником. Тож долучайтеся і Ви! Не пожалкуєте.

   А сьогодні хочу поділитися з Вами цікавим відео з крайньої події Розповідь полярника про Антарктиду (Ігор Дикий). Це, напевно, одна із найцікавіших лекцій, на якій я був за останній час. Дикий Ігор Васильович (8.12.1974, Львів) — відомий український зоолог та полярник, учасник трьох антарктичних експедицій. Кандидат біологічних наук, доцент кафедри зоології Львівського національного університету імені Івана Франка.

Дивіться скільки цікавого є в Антарктиді, про що ми навіть не здогадувалися.

   Якщо Вам сподобалося, долучайтеся до групи Lviv Trave Club на facebook, та слідкуйте за анонсами. Зустрічі зазвичай проводяться по середах о 19.30 в офісі компанії Lohika за адресою Львів, Лемківська 15 (вхід з Хімічної).Ігор Дикий. Розповідь про Антарктиду

   Також Ви можете розповісти про свою екзотичну мандрівку виславши необхідну інформацію в групу Lviv Trave Club  або на пошту [email protected] :

1. фото (для обкладинки події)

2. короткий опис про що будете розповідати: можна вказати маршрут подорожі або кілька пунктів розповіді, опис в довільному форматі.

3. при бажанні – назву, якщо хочете щось оригінальніше ніж "Розповідь про поїздку до …"

4. повідомте чи у Вас буде свій ноут, чи треба принести.

5. орієнтовну дату розповіді.

До зустрічі! 🙂

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!