Фан-зона у Львові. Україна-Польща.

   Часто для вболівальників під футбольні матчі стоворюють фан-зони. Так у 2012 році до Євро 2012 було створено фан-зони у містах, в яких проходили матчі чемпіонату, зокрема і у Львові діяло аж 2 фан-зони, одна офіційна та ще одна від Радіо Люкс. Наразі більше маштабних фан-зон у місті Львові я не пам’ятаю, можливо тому, що я не любитель футболу 🙂

   І ось до матчу Україна – Польща Радіо Люкс Фм та футбольний портал Football24 створили у центрі Львова безкоштовну Фан-зону. У п’ятницю ввечері після роботи я пішов пофотографувати цю подію. Чесно кажучи переживав, що людей буде мало і ще, що буде темно, а знімати в таких умовах я не мав досвіду. Що з цього вийшло дивіться далі 🙂

   Дійство розпочалося о 19 годині. У фанзоні були поодинокі відвідувачі, які несміливо приходили подивитися, що ж тут діється.



Ближче до початку матчу ведучий Андрій Жолоб почав закликати людей, щоб не соромилися і заходили вболівати за нашу збірну.

І народ почав збиратися!

Співають гімн України.

Було багато молоді, приходили цілими сім’ями.

Нічогенько так людей зібралося!


Атмосфера була дуже позитивна! 

Наша команда перемогла, це викликало шквал емоцій. Я в цей час відлучився і не застав мить перемоги у фан-зоні. Та це не головне! Вітаю всіх нас із перемогою нашої збірної!!!

Stay Tuned:)

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!