Бюджет поїздки в Поругалію

   Більшість читачів завжди цікавить питання бюджету, який потрібно мати на поїздку. Так як я недавно анонсував вигідні квитки в Португалію зі Львова через Італію, то розповім про бюджет своєї двотижневої поїздки з коханою в країну Васко Да Гами. Поїздка вийшла небюджетною, так як тратилися гроші на речі, які спочатку не планували. Та для кожного бюджет річ індивідуальна, а я лише спробую зорієнтувати Вас. Отже, як я вже згадував у пості про планування подорожі, квитки на двох через Венецію 3350 гривень в 2 сторони, 2 кімнатна квартира на 12 днів на airbnb.com – $473. Витрати на харчування та інше:

Транспорт – € 204  (квитки на міскькі та міжміські квитки).
Сувеніри та одяг – індивідуально.
Харчування –  € 170.
Музеї та екскурсії – € 103.
Кафешки – € 120.
 
   Ми прихильники оренди квартир, а не готельних номерів. Таким чином Ви маєте можливість спілування з місцевими та можете відчути себе мешканцем міста. В квартирі є кухня. Продукти ми купували в Lidl. Готуєте собі, що Вам смакує. Виходить дешевше та корисніше, ніж харчуватися в кафе. По місту та між містами ми пересувалися громадським транспортом, він просто чудово організований в Португалії. Нам було вигідніше купувати добовий квиток за 6 євро, так як каталися багато, а одноразовий квиток в метро – € 1,4, а трамвай взагалі – € 2,85 🙂
   В Тревізо (Італія) ми на 2 дні орендували частину будинку в чудових італійців – 202$. Так, недешево, як і все в тих краях, але воно того вартувало. Можу скинути контакти на Airbnb, якщо когось зацікавить.
   Якщо у Вас є запитання по цінах чи ще щось, пишіть в коментарях на блозі, із задоволенням відповім.
P.S. Раніше долар був по 8,12, а євро – 10,8. Зараз по перерахунку все обійдеться значно дорожче. Але подорожі – це найцікавіше, у що Ви можете інвестувати. Подорожуйте!
 
Stay tuned!

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!