Безкоштовне встановлення програм на iPhone/iPad без JailBreak

   Айфонами я користуюся з 2008 року. Зараз під iOS написано дуже багато цікавого та корисного програмного забезпечення. Частина з нього платна, а ще частина досить дорога. Умільці зробили jailbreak, однією із переваг якого є можливість безкоштовного встановленн платного програмного забезпечення. В деталі ми заглиблюватися не будемо, та одним із мінусів є те, що потрібно шукати оновлені (читай актуальні) версії *.ipa файлів, а вони не завжди є на торрентах чи інших просторах інтернету. На моєму айфоні jailbreak був в 2008-2009 році (тєло першого покоління), він був залоченим американцем, тож іншого способу ним користуватися не було. Починаючи з 3gs такі слова як  версії  модемів, redsn0w, pwnage tools, tinyUmbrella та інші залишилися в минулому і згадуються лише коли мене просять друзі, або інші люди за гроші, зробити цю “страшну” справу з іх імігрантами 🙂

   Для безкоштовного встановлення платних програм на свій іДевайс без Jailbreak чоловік сестри порадив 25PP. Зробити це можна двома способами: з комп‘ютера (аля айтюнс) та з Вашого пристроя (типу AppStore). На комп є клієнти під Windows & Mac. Заходимо на сайт http://www.25pp.com/. Воу воу воу, все на китайській =)  Що робити? 🙂 Ладно, прямий лінк на:

  • Windows версію  тут.
  • Mac OS версію тут. (розпакувати в Applications).

Останні на старіші версії, та після інсталяції та запуску програма оновиться (на вінді самостійно, на маку скачається новіший *.dmg файл). Перше, що треба зробити, запустити синхронізацію з телефоном чи планшетом. Якщо цього не зробити, то в одни прекрасний момент програми почнуть вилітати при запуску, або просити apple id. Якщо Вам і синхронізація не допомогла (таке малоймовірно, та реально), то треба шити телефон і все робити з нуля.

Процес синхронізації на маку в мене виглядав так:

Screen Shot 2014-02-12 at 2.44.09 PM

Справа вверху кнопка буде синя. Тиснемо її. На вінді напевно так:

12.02

Далі я про десктопну версію програми забуваю, так як навіть айтюнс використовую тільки для ipod. Мені потрібна програма Wowza GoCoder, дивлюся, що вона кошує грошей. Йду в Safari –> m.25pp.com і вперед.

фото 1 фото 2

Cправа вверху натискаю пошук і пишу “gocoder”. Далі саму ліву кніпку.

фото 3фото 4фото 5 фото 6

GTA Vice City та Plex були скачані так само.

Якщо Вам потрібно, користуйтеся. В інтернеті є купа інформації про 25PP.  Наразі багів не помічено. Маєте запитання, пишіть в коментарях.

P.S. Стосовно секюрності, надійності та підводних каменів не знаю 🙂

P.P.S Шукав браузер TOR, він також платний в AppStore, та в 25pp не знайшов, в Китаї цензура, може тому його і немає…

P.P.P.S. Не весь софт є.

Stay Tuned:)

Tagged in , ,

Долучайтеся у Facebook

та отримуйте все найцікавіше у власну стрічку новин!

 

Subscribe!